Splošni pogoji uporabe spletne strani iskriva.net

Uvodna določila

To je spletna stran Zavoda Iskriva (v nadaljevanju spletna stran). Vse pravice uporabe vsebine spletne strani so pridržane.

Splošni pogoji se nanašajo na vse spletne strani na domeni iskriva.net. Z uporabo, dostopom in iskanjem po vsebini spletnih strani potrjujete, da ste prebrali in razumeli splošne pogoje in se z njimi v celoti strinjate.

Omejitev odgovornosti

Vse informacije, ki so podane na spletnih straneh, so informativne narave. Zavod Iskriva se vseskozi trudi za kar najboljše možno delovanje spletnih straneh, vendar v nobenem primeru ne prevzemamo odgovornosti in hkrati ne dajemo garancije za nemoteno uporabo spletnih strani. Ta stran se ponuja taka kot je in brez kakršne koli garancije, vsi uporabniki uporabljajo spletne strani na lastno odgovornost.

Zavod Iskriva lahko vsebino spletnih strani kadarkoli in brez predhodnega obvestila spremeni in ne prevzema nikakršne odgovornosti za posledice takšnih sprememb.

Varovanje osebnih podatkov

V Zavodu Iskriva, ki upravlja s spletnimi stranmi, se pri poslovanju zavzemamo za etično in zakonito uporabo osebnih podatkov, pri čemer dosledno upoštevamo tudi z Zakonom o varstvu osebnih podatkov določene omejitve in varovalke.

Med uporabo spletnih strani se lahko zabeleži in shrani v bazo vse vnešene podatke, katerih Zavod Iskriva v nobenem primeru ne zlorabi temveč jih lahko uporabi zgolj v namene neposrednega trženja. Nobenih podatkov, vključno z e-poštnim naslovom, Zavod Iskriva ne posreduje tretjim osebam.

Veljavnost splošnih pogojev

Zavod Iskriva si pridržuje pravico, da to spletno stran in te pogoje kadarkoli spremeni, spremenjeni pogoji uporabe pa pričnejo veljati na dan, ko so spremembe objavljene na spletni strani.

Zahvaljujemo se vam za obisk naše spletne strani.